Állj meg egy pillanatra!

Mérföldkőhöz érkeztél. Örökítsd meg azt, aki most vagy, holnaptól nagyot változik az életed!Állj meg egy pillanatra!

Mérföldkőhöz érkeztél. Örökítsd meg azt, aki most vagy, holnaptól nagyot változik az életed!Éééééés..... vége!


Régóta várod, vagy pont, hogy inkább késleltetnéd. Így, vagy úgy, hamarosan vége az utolsó középiskolai évednek! Ballagás, érettségi és huss! már nem vagy gimis. Sokat dolgoztál, mire idáig eljutottál és most mindjárt lezárul egy meghatározó szakasza az életednek.

De mielőtt elkezded az újabb fejezetet, örökítsd meg ezt a pillanatot, hiszen ez egy mérföldkő. Készítsünk egy Végzős albumot!

Mi az a Végzős album?


Olyan fotósorozat, ami megmutatja milyen vagy most, mit szeretsz, mi foglalkoztat.

Az alábbiakban megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet, hogy eldöntsd, szeretnél-e egy albumot magadról.

Hogyan készül?

Tervezés


Ahhoz, hogy ez a fotózás, ezek a fotók igazán Rólad szóljanak, együtt tervezzük meg a részleteket. Ezért személyesen, vagy videóhívással találkozunk és átbeszéljük, hogy mik azok a stílusok, tevékenységek, helyek, amik leginkább jellemzőek rád, illenek hozzád. Egy kicsit megismerjük egymást - egyrészt, hogy jobban meg tudjam mutatni a képeken, hogy milyen is vagy, másrészt, hogy a fotózáskor már ne egy idegen kamerája előtt állj. Ezután már könnyű lesz megtervezni a viseleteket, helyszíneket, kiegészítőket. Létrehozunk egy inspirációs táblát a Pinteresten és a fotózás előtt még egyeztetünk, hogy amikor eljön a nap, a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a fotózásból.

Fotózás


Mindent előkészítettünk ahhoz, hogy a fotózás egy pozitív élmény legyen számodra, ahol magabiztosan és felszabadultan élheted meg amilyen vagy!

3-4 órát (vagy 2x2 órát) töltünk együtt, így kényelmesen végigjárhatjuk a kiválasztott helyeket, van idő közben is egyeztetni, módosítani, alkotni!

Lássuk az eredményt!


Legkésőbb 2 héttel a fotózás után elküldöm neked az online albumot, amiből kiválasztod a kedvenc képeid. Ezután eldöntheted, hogy milyen formákban szeretnéd még megkapni a választott fotókat: fotókönyvben, vászonképen, előhívott fotókon? A fotózáskor minden termékről mutatok mintát, így könnyebb lesz döntened.

Eddigi leggyakoribb kérdések - és a válaszaim:

Mikorra kellene ezt időzíteni?


Ez nagyrészt tőled függ. Ha inkább rövidnadrágban szeretnél a vízparton rohangálni, akkor nyáron fotózzunk. De ha jobban szereted az őszi hangulatot, akkor ne júliusra beszéljük meg. Annyit tudnod kell, hogy novembertől márciusig nem a legideálisabbak a körülmények a kültéri fotózáshoz. Nagyjából 6-8 héttel előre tudunk időpontot megbeszélni.

Ööö...mit vegyek fel?


Mivel együtt tervezzük meg a fotózást, segítek kiválasztani a stílusokat, és a konkrét darabokat, kiegészítőket is. 3-4 viseletet állítunk össze, témától függően. Általában egy tipikus hétköznapi, egy csinosabb/elegánsabb, és egy casual smart összeállítással készülünk, plusz ha készítünk valamilyen sportos sorozatot, akkor ahhoz a megfelelő ruházattal is számolj. Az a cél, hogy olyan képek készüljenek rólad, amiken tetszel magadnak.

Milyen helyszíneket válasszak?


A Végzős fotózás célja az, hogy igazán rólad szóljanak a képek, így olyan helyszíneken fotózunk, amiknek jelentősége van számodra, amikhez kötődsz és amelyek rólad mesélnek. Ha csak annyit mondasz, hogy szeretnél vízparti fotókat, akkor teszek pár javaslatot és kiválasztod, melyik helyet szeretnéd.

A macskám jöhet? És a legjobb barátnőm?


Igen! Ha van olyan másik lény, aki meghatározó ebben a korszakodban az életedben, 1-2 fotó erejéig hozd el! A fotózás elején készítünk egy pár közös fotót is, nagyjából 15 percet szánhatunk erre. Azután kettesben folytatjuk a programot.

Ha kijön egy pattanásom fotózás napjára, leretusálod?


Persze, az összes időszakos nem kívánatos jegyet (sebhely, herpesz, stb.) eltűntetem. Kilókat nem faragok le és orrot sem kisebbítek, de ha van olyan jellemződ, amit nem szeretsz, figyelek a fotózáson, hogy azt ne hangsúlyozzam ki, hogy nem mutassam előnytelenül. De mivel a részed, és azzal együtt vagy igazán te, megváltoztatni nem fogom.

Mi a helyzet a sminkkel és a hajjal?


Ha igényled, nagyon szívesen ajánlok egy sminkest, akivel évek óta dolgozom együtt és akinek megbízom a munkájában és aki frizurát is készít. Az ő szolgáltatását a fotózás árai nem foglalják magukba, külön értendők.

Megkaphatom az összes képet?


A fotózáson többszáz fotó készül. Én kiválasztom azokat, amelyek technikailag megfelelnek és azokat, amelyek a legelőnyösebbek. Egy-egy beállításban, mozzanatban egy rakás nagyon hasonló kép készül, ezeket is kiszórom. Ami marad, azokat feldolgozom és ezek közül választod majd ki, amelyeket a kosárba teszel.

Nyers fotókat nem adok át és nem is mutatok.

Árak és termékek

A fotózás alapterméke egy sorozat digitális fotó. De eldöntheted, hogyan szeretnéd nézni és mutatni ezeket a fotókat, ezért kínálok pár gondosan kiválasztott időtálló és esztétikus terméket. Ezeket választhatod csomagban is (Emlék csomag), vagy akár külön-külön is (A' la cart).

Alapcsomag

A Végzős album fotózás alapára 110.000 forint. Ez az összeg fedi az előzetes megbeszélést, tervezést, a kb. 4 órás fotózást és 30db retusált digitális fotót két fájlméretben, online galériából letölthető formában.

Emlék csomag

A Teljes csomag ára 155.000 forint és tartalmaz az Alapcsomagon felül

egy 20x20 cm-es, 30 oldalas prémium minőségű fotókönyvet,

egy 40x50 cm-es vakrámázott vászonképet és

20 db 13x18 cm-es előhívott fotót

díszdobozban.

A' la carte


A fotós termékek az Alap, vagy az Emlék csomagon felül is rendelhetők:

Prémium minőségű fotókönyv ajándékdobozban, 20x20 cm, 30 oldal: 30.000 Ft

Prémium minőségű fotóköny ajándékdobozban, 27x27 cm, 30 oldal: 40.000 Ft

Vakrámázott vászonkép, 25x25, vagy 20x30 cm: 9.000 Ft

Vakrámázott vászonkép, 40x50 cm: 12.000 Ft

20 db előhívott fotó ajándékdobozban: 6.000 Ft

A csomagokba foglalt 30 digitális fotón feletti retusált digitális fotó: 4.000 Ft/kép

A felsoroltaktól eltérő méretű vászonkép ára a mérettől függ.

Kedvcsinálónak nézz meg pár elkészült Végzős Albumot!