Szia, Sziánosz Ártemisz vagyok, fényképész.

Elsősorban embereket fényképezek és leginkább a kapcsolódásaikat. A szerelmükhöz, családjukhoz, kutyájukhoz, vagy akár a kertjükhöz. Akkor, amikor ezt ünneplik, vagy csak egy sima csütörtök délelőtt. De mindig úgy, hogy látsszon a kapcsolódás a szemükben, az arcukon.

Fantasztikusan élvezem az emberi interakciókat. Nekem minden egyes fotózás egy izgalmas ismerkedés új emberekkel, vagy egy örömteli találkozás korábbi ismerősökkel. Fotózás közben mindenkiben a szépet, az érdekeset, az izgalmasat látom. Szeretek nevetni, együtt nevetni. Ez általában meghatározza a fotózásaim hangulatát is.

Ember vagyok, anya, nő, barát, testvér, gyerek. Vállalkozó háziasszony, vidéken élő városi, Magyarországon élő görög, régimódi lázadó, törékeny amazon, érett fiatal. Szeretem az emlékeket, szeretem a dolgokat, amik felidézik az emlékeket, amik magukba zárják és megőrzik az időt. Ezért szeretem a fotókat. Ahogy nézem őket, annyira jó érzés felidézni pillanatokat, amik mind-mind alkotóelemei annak, ami most vagyok.

És nagyon szeretem ezt az érzést átadni másoknak is a fotóimmal.