Karácsony minifotózás

Idén a szentendrei Opera Caféval együttműködve álmodtuk meg a karácsonyi fotózásokat. Az volt a célunk, hogy egy felszabadult, vidám családi programot kínáljunk. Így arra jutottunk, hogy a kevesebb fotózás - több kényeztetés receptet vetjük be. Ebből lett a karácsonyi minifotózás és forró csokizás. Az ajánlatunk:

15 perc fotózás két külön, karácsonyi hangulatú díszletben,

5 gyönyörűen utómunkázott digitális fotó és

két ajándék forró csoki / téli ital:

20.000 Ft

November 19-én, 26-án és 27-én fotózunk, 9:00 - 14:00 között. Előzetes időpontfoglalás szükséges, ehhez hívd a 06-70-389-7460 számot.

A helyszínre autóval tudtok jönni, a parkolás ingyenes.

Miután elkészítettük a karácsonyi fotóitokat, a kávézóban elfogyaszthatjátok az ajándék italokat, de lehet, hogy a mennyei sütiknek sem fogtok tudni ellenállni:)

A fotózás után egy héten belül küldök egy digitális albumot az elkészült képekkel, innen tudjátok kiválasztani azokat, amiket kértek. A csomagba foglalt 5 fotón túli fotók ára 2.500Ft/kép. Az 5 fotót a kiválasztás után egy napon belül, ha ötnél több fotót választotok, akkor az összeg érkezte után egy napon belül letölthetővé teszem.

Milyen öltözettel készülj...

A két díszlet közül a nagyobbik alkalmas a családi fotókra, itt legfeljebb 6 fő fér el. Ez a díszlet rusztikus hangulatú. Terméskő fal előtt barna deszkapadlón fenyőfa, koszorú, pad, sok fényfüzér. A díszlet színei: barna, zöld, piros. Elsősorban ezek a színek, vagy a krémszín és szürke világosabb árnyalatai mutatnak igazán jól benne.


A kisebb díszletben legfeljebb két gyerkőc fér el. Ez fehér téglaháttér és fehér deszkapadlón egy fehér ülőke, a háttérben pedig egy hatalmas zöld koszorú. Itt leginkább a fehér és a halvány pasztellszínek mutatnak jól, illetve a piros és a zöld.


Az öltözet összeállításánál érdemes figyelni a cipőre is. Ha meleg cipőben jöttök, ne hagyjátok otthon az öltözethez illő cipőt!

Időpontfoglalás: 06-70/389-7460